in

A legjobb 8 mobiltelefon -terv Kanadában, 2022

Itt talál információkat a kanadai legjobb és legolcsóbb mobiltelefon-előfizetésekről.

Új bevándorlóként Kanadában igazi gondot okozhat a mobiltelefon- és internettervek felállítása, ha egyáltalán nincs útmutatás. Szerencsére, Munkahelyi tanulmányi vízum azért van itt, hogy gyorsan lefusson a legjobb mobiltelefon-előfizetések Kanadában 2022-ben. Nem számít, hogy Kanadában éltél, egy Landed Bevándorló, diák vagy rendszeres látogató Kanadába.

A legolcsóbb mobilcsomagok Kanadában nem állítják, hogy olyan robusztusak, mint egyesült államokbeli társaik. Nem mindegyik büszkélkedhet azzal, hogy eléri a penthouse-okat és a távoli területeket, de Kanadának biztosan van nagyszerű és megfizethető mobiltelefon-csomagja és internet-hozzáférése.

Bármi legyen is, ez nem szünteti meg az adatszolgáltatások szükségességét még akkor sem, ha az emberek ilyen területeken tartózkodnak. A kommunikáció és az internet-hozzáférés alapvető társadalmi szükséglet Kanadában, várostól vagy tartománytól függetlenül. Nem számít, hol tartózkodik, továbbra is szüksége van egy gyors, megfizethető internetcsomagra.

Egy dolog bármi kanadai lakos észrevenné, hogy Kanada a mobilcsomagok széles skáláját kínálja, amelyek „vágd le a ruhád” alapon futnak. Ami az egyik embernek a legjobb, az nem mindig a legjobb a másiknak – de van egy középút.

Kanadában a mobiltelefon-előfizetést szolgáltatók távközlési vállalatok, amelyek mindegyike rendelkezik olyan szolgáltatással, amely egyedivé teszi őket, és amelyek arra késztetik, hogy az Ön igényeitől függően válasszon egyet a másikkal szemben. Ha telefonos csomagokat vásárol 2022-es év kezdetéhez, térjünk át az áttekintésre és az esetleges ajánlásokra.

Mobiltelefon -társaságok Kanadában

Kanadában három nagy mobiltelefon -szolgáltatás van; más néven „A nagy három”;

  1. Rogers
  2. Telus
  3. Csengő

A többi vállalat többsége e 3 vállalat alá tartozik. A három nagy vagy birtokolja őket, vagy erős részvényekkel rendelkeznek. Ők;

  • Nyilvános mobil
  • Chatr Mobile
  • Szerencsés mobil
  • Fido
  • SimplyConnect
  • Freedom Mobile
  • Virgin Mobile
  • Koodo

Amint azt korábban említettük, mindegyik mobilhálózat-szolgáltató rendelkezik olyan funkcióval, amely kiemeli őket. Némelyikük telefoncsomag diákoknak, mások a legjobbak családi mobiltelefon-csomagként, mások még mindig a legjobbak, mert olcsó mobiltelefon-csomagokat kínálnak. Otthoni használatra, A legjobb családi csomag Kanadában azok lennének, amelyek kedvezményeket és ajánlatokat kínálnak a családi egységeknek hívásokhoz, üzenetküldéshez/sms-hez és internetes adatcsomagokhoz.

Ezenkívül Kanada hatalmas földrajzi mérete miatt nem mindegyik mobiltelefon-társaság rendelkezik minden ponton a legjobb szolgáltatásokkal. Nem árt előfizetni korlátlan adatforgalmi előfizetésre Kanadában, függetlenül attól, hogy hol élsz – vagy akár iPhone-t, Androidot vagy táblagépet használsz.

Például a legjobb mobiltelefon-szolgáltatások Toronto, Ontario nem lehet a legjobb Sierra Nevadában ill Brit Columbia. Néhány olvasónk a legjobb mobiltelefon-előfizetéseket kérte Nova Scotia az év elején az igazság az, hogy számos lehetőség közül választhat!

A kulcsfontosságú rejtvény itt az lesz, hogy pontosan meghatározzuk, mire van szüksége egy mobiltelefon-előfizetésben, és elfogadjuk azt. Elég jó, a WhistleOut 8 mobilcsomagba sorolta ezeket a különféle előnyöket, és szeretnénk segíteni, hogy megértse, mi teszi őket a legjobban minden esetben.

8 legjobb mobiltelefon -terv Kanadában

  1. A legjobb okostelefon-csomag Kanadában
  2. A legjobb korlátlan adatcsomag Kanadában
  3. A legolcsóbb előre fizetett mobilterv Kanadában
  4. A legjobb 0 dolláros iPhone -ajánlat Kanadában
  5. A legjobb 0 dolláros Android -ajánlat Kanadában
  6. A legolcsóbb beszéd- és szöveges mobilterv Kanadában
  7. A legjobb adatátviteli mobilterv Kanadában
  8. A legjobb családi megosztási terv Kanadában

#1. A legjobb okostelefon -terv Kanadában: Virgin Mobile

Virgin Mobile nem állítja, hogy olyan megfizethető, mint bármely más elérhető lehetőség. Kétségtelen azonban a szolgáltatásuk minősége.

A Virgin mobiltelefon -szolgáltató az egyik legjobb fedezetet kínálja a mobiltelefon -tervekhez Kanadában. Amiben legalább biztos lehetsz a Virginnél, az az, hogy visszakapod a pénzed értékét.

Nem rég, a kanadai kormány elrendelte a mobiltelefon-előfizetések költségeinek 25%-os csökkentését. A Virgin válaszul 41.25 dolláros költségvetést hozott létre 4 GB-ra.

Ezen korlátlan 4G LTE adatok mellett az ontariói és quebeci ügyfeleknek lehetőségük van párosítani ezt az üzletet a Virgin otthoni internetes terveivel.

A Virgin költségvetési tervre való előfizetés automatikus 20 USD kedvezményt biztosít az otthoni tervekre 12 hónapra.

A Virgin Mobile minőségi internet-hozzáférést biztosít Önnek Kanadában, számos földrajzi helyen. Különösen jó azok számára, akik sok internetet használnak, és nem rendelkeznek Wi-Fi-hozzáféréssel.

#2. A legjobb korlátlan adatcsomag Kanadában: Telus

Azt hiszem, ezzel mindenki egyetérthet Telus mobilitás a legjobb korlátlan mobilcsomagokat kínálja Kanadában.

Más szolgáltatók, például Rogers és Bell is elképesztő terveket kínálnak, de ha korlátlan adatforgalomról van szó, a Telus a vitathatatlan bajnok. Felosztó-kirovó Telus tervek Alkalmasak kis hangerővel hívók számára, akiknek kíméletes szolgáltatásigényük van.

Korlátlan mennyiségű adat mindkét irányban segíthet vagy bánthat. A fő előny itt az, hogy nem kap havi felső határt, így minden esetben többletköltséget kell fizetnie, ha túllépi.

Ha azonban korlátlan tervet használ, akkor korlátozott sávszélességet kap az internet -hozzáféréshez. Ezért annak érdekében, hogy a Korlátlan adatokból a legjobb eredményeket érhesse el, a prémium csomagok mindig a legjobbak.

A Telus 80 csomag havi 20 dollárért 20 GB teljes sebességű internethez biztosít hozzáférést havonta; több mint elég egy átlagos kanadai internethasználó számára.

A Telus segítségével itt használhat egy meglévő eszközt új szerződések nélkül, vagy új eszközt szerezhet be a Telus Mobility széles választékából.

#3. A legolcsóbb előre fizetett mobilcsomagok: Public Mobile

Az előre fizetett mobilcsomagok (más néven felosztó-kirovó) költséghatékony módja a mobil adatok vezérlésének. Így nem kell attól tartania, hogy minden hónapban sokkoló számlákat kap a túlzott adatfelhasználás vagy a felső határ átlépése miatt.

Fizetési menet közben előre fizet az adatokért, és az előfizetett adatcsomag kimerülése után elveszíti az internet -hozzáférést. Ez a legtöbb kanadai és kanadai lakos számára nagyszerű választás.

Nyilvános mobil a legjobb alacsony költségvetésű ajánlatokat kínálja ebben az esetben, de ez nem jelenti azt, hogy hiányzik a szolgáltatás vagy a fedezet.

Mivel a Telus Mobile cég irányítása alatt áll, minden 4 kanadai telefontulajdonosból közel 5 -en vannak lefedettségük.

A legnépszerűbb előre fizetett mobilcsomag az 1 GB + Kanada egészére kiterjedő Talk + Text. Ez a terv mindössze 23 dollárba kerül havonta.

Az olcsó előre fizetett mobilcsomagok nem az egyetlen módja annak, hogy a Public Mobile minden hónapban pénzt takarítson meg. Számos bónuszt kínálnak, köztük 2 USD jóváírást számlázásonként, ha beállítja az automatikus fizetést, 1 USD -t egy év után, 10 USD -t egy ismerősre utalásért és akár 20 USD -t a közösségi fórumban való közreműködésért.

#4. A legjobb 0 dolláros iPhone -ajánlatok Kanadában: Koodo

Koodo, a Telus másik leányvállalata, nagyon ínycsiklandó tervei vannak a 0 dolláros iPhone-ügyletekre. Valószínűleg a legjobb ajánlatuk jelenleg az iPhone 12 mini $ 26/hó 24 hónapig.

Még a piacon lévő új telefonok esetén is, az ehhez hasonló ajánlatok megszerzése költséghatékonyabb az Ön számára.

A Koodo néhány más előnnyel is jár. Itt könnyen szerezhet adatokat vagy korlátlan perceket belföldi és nemzetközi hívásokhoz, mindössze 5 dollár pluszért bizonyos tervekért. Így a koodo az egyik a legjobb kanadai telefontervek új bevándorlóknak is.

Új bevándorlóként, akik Kanadában szeretnének iPhone -t szerezni, miközben részletekben fizetnek, ez lehet a legjobb felvétel,

#5. A legjobb 0 dolláros Android -ajánlatok Kanadában: SimplyConnect

SimplyConnect, a Rogers hálózat leányvállalata olcsó ajánlatokat kínál a Samsung Galaxy A51 egy havi törlesztőrészlete $ 45 / hó. 150 dolláros jóváírással kínálják ezt az üzletet, ha új ügyfélként regisztrál velük.

#6. Olcsó beszélgetési és szöveges mobiltervek Kanadában: Chatr Mobile

A Chatr Mobile rendelkezik a $ 15/hó ajánlat 100 perc beszélgetési időre or $ 25/hó korlátlan beszélgetési időért. Ezek a legjobb ajánlatok a szakmában, különösen, mivel korlátlan perc érkezik a Roger hálózatra.

#7. A legjobb adatátviteli mobiltelefon-tervek Kanadában: Freedom Mobile

A Freedom Mobile olyan csomagot biztosít, amely 17 GB értékű teljes sebességű adatforgalmat biztosít mindössze 50 dollárért.

Manapság nincs szükségünk beszélgetési időre vagy SMS -re, hogy kapcsolatba lépjünk barátainkkal és családunkkal. Már vannak VoIP és csevegőalkalmazásaink, például a Facebook, a Facetime, a WhatsApp és a lájkok.

Ez a terv lehetővé teszi, hogy a komfortzónában maradjon (ha nem szeretné hívni), és továbbra is kapcsolatba lépjen az embereivel, miközben költségmegtakarítást jelent.

A nagy ötlet itt az, hogy a mobiltelefon hotspotját hordozható hozzáférési pontként használja az internethez való csatlakozáshoz bármely eszközén keresztül.

Itt korlátlan szöveget is kaphat, miközben a használatonkénti fizetési idő 0.05 dollár/perc. A hátrány azonban az, hogy a Freedom Mobile csak olyan városi területeken érhető el, mint Dél -Ontario, Brit Columbia, Albert stb.

A máshol élő lakosok számára a Lucky Mobile havi 15 dollárja lehet a következő legjobb dolog.

#8. A legjobb családmegosztó mobiltervek Kanadában: SimplyConnect

Valószínűleg a legpraktikusabb módja annak, hogy Kanadában (vagy bárhol máshol) mobiltervekkel költséget takarítson meg, ha a kombinált terveket használja. A SimplyConnect jelenleg a legjobb mobil családi megosztási tervet kínálja Kanadában.

Egyszerűen $ 59 / hó, két telefonvonal megoszthatja korlátlan beszélgetési idő és szövegek, tisztességes 3 GB adatokkal. Van még pár terv ezen a hálózaton mind a költségvetés, mind a nagy adatforgalom felhasználói számára. Biztos lehet a szolgáltatásukban, és abban, hogy a családi tervekhez a legjobb ajánlatokat kínálják.

Következtetés

Végeredményben Kanadában vannak a legdrágább adatátviteli sebességek, és a költségek 2022-23-ban várhatóan egy kicsit növekedni fognak. Ezért még diákbarát mobilcsomagjaik és új bevándorlókra vonatkozó terveik esetén is meg kell határoznia, hogy pontosan mire van szüksége, és mennyi adatot fogyaszt, mielőtt eldöntheti, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Az átlagos fogyasztás meghatározása segít abban, hogy helyesen válassza ki a tervet. És ahogy az várható volt, az előnyben részesített kanadai mobiltelefon-társaságoknak köze van az Önt érdeklő tervhez.

Nem szokatlan, hogy a kanadaiak összehasonlítják az egyik mobilcsomagot a másikkal. Azt javasoljuk azonban, hogy olyan alacsony költségű tervet válasszon, amely megfelel az Ön igényeinek és költségkeretén belül.